Medewerkers

Adviseurs

Adviseurs van Broks-Messelaar Consultancy combineren technische kennis met procesmatige vaardigheden om klanten te helpen.

ir. C.A. Broks

Kees Broks heeft een civieltechnische achtergrond. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd in het leiden en begeleiden van planvormingsprocessen en onderzoeken op het gebied van stedelijk en landelijk waterbeheer. Tevens heeft hij uitgebreide kennis van riolering en real-time-control. Onze opdrachtgevers loven zijn prettige manier van samenwerken. Meer informatie kunt u vinden in Curriculum vitae C.A. Broks (81 KB) . U kunt contact met hem opnemen via kees.broks@broks-messelaar.nl of 06 5495 1415.

ir. A.J.M. Messelaar

Arjan Messelaar heeft zowel een civieltechnische als een bedrijfskundige achtergrond. Tevens heeft hij diverse cursussen doorlopen op het gebied van mondelinge communicatie en het faciliteren van groepsprocessen. Hij heeft ruime ervaring als projectmanager van adviesprojecten, ondermeer op het gebied van stedelijk waterbeheer, riolering, real-time-control, telemetrie en beleidsplannen. Meer informatie kunt u vinden in Curriculum vitae A.J.M. Messelaar (78 KB) . U kunt contact met hem opnemen via arjan.messelaar@broks-messelaar.nl of 06 5495 1416.